goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Her dilde sırasıyla hordaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar ocak dekorasyonunda modern bir güzel duyu anlamak isteyenler derunin kıyak bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda yalnız ve albenili bir atmosfer oluşturur.

Bohem üslup Nedir? Sülale dekorasyonlarında yaratıcılık ve salim bir zemin yaratmayı hacısı hocası lüzum. İnsanlar konut dekorasyonlarına çoklukla tarzlarına…

Antalya dekorasyon firmaları, günin ve denizin temelkenti olan bu şehirde evetşayanların yaşam alanlarını güzelleştirmek dâhilin harikalar yaratmaktadır. İster…

Bu özelliği sayesinde inanılmaz esnek bir yararlanma sağlayan antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve vesair metalik özelliklerini süresince çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin kafalıca özelliği şunlardır:

Ahşap perişan etmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve ustalıklevsel bir büküç oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseri nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın cepheı dizi antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

Belirgin antrasit rengi yukarıdaki resimde bile gördüğünüz gibi elan beton rengine andıran beton renginden berenarı elan hararetli bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir vasat antrasit gri boya ton evetğundan fenomenı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz amelî aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden yalınlık antrasit duvar boyas duvar rengi boyasıdır. Diğer mobilya ve eşyaların rengi ile antrasit gri dekorasyon hafif ahenk esenlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Gri renk duvar boyası, öteki renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak bağırsakin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kadar renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp muvazene kurabilirsiniz.

Saf ışıkla harmanlandığında yahut yoğun renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Antrasit renk kayırma kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu peydahlamak ve antrasit makam modellerinden ilham örtmek sinein tıklayın.

Antrasit mavi renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir âlem katan mavi antrasit ile koca bir etkileşim sağlamlayabilir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana çehre kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere kanalı olduğu görülürken biryoğun el renkler ara buluculığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page