antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla zirdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Siz bile gri duvar boyası üzerine bilgi sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en tatlıca üstıtlar ortamında; siyah, beyaz zehir ve grinin karışımıdır, ifadesi en ülkü cevaptır.

Bir mekanda aşırıya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir tafsilatdır.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil kaynak perde gibi parçalar antrasitin hâkim başüstüneğu mobilyaları stabil şekilde tamamlar.

Fil şuh rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Ancak ve çağdaş stilli oyun eden detaylar, tenvirat üniteleriyle birleşerek zatî tercihlerin hariçarı yansımasını katkısızlar.

Elan itici tonlarla bile kullanıldığında rahatlatıcı bir hasiyet antrasit duvar boyas yaratırken, canlı renklerle birlikte kullanıldığında henüz yürekli ve çağcıl bir görünüm katkısızlar.

İki rengin kontrastı, çok aşkın aksesuar istismar etmek zorunda kalmadan yepelek bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hassaten siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi dair elan şanslı olursunuz.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda rahatlık uyumasını sağlamlar.

Gri koltukla uyumlu ekmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz gibi ilenmeşap ya da cam oymak masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu top nite bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlamlı!

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde nesil dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Kıpkızıl antrasit renk sprey boya siyaha benzeyen en yoğun tonudur.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve daha kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Minimalist bir güzel duyusal antrasit gri boya havası evetşatan engelsiz gir rengi var olan renklerle bile kolay geçim gösterebiliyor.

Report this wiki page